karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tarvalley AB

Tarvalley är ett företag som utformar tekniskt avancerade lösningar utifrån kundens specifika behov. Vi blandar en stark passion för problemlösning med banbrytande teknik för att bygga skräddarsydda lösningar för när kunden vill arbeta, engagera eller kommunicera på nya sätt. Ni behöver inte ha alla detaljerna redo när ni kommer till oss – vi hittar helst vägen fram tillsammans med er, och på så vis göra det omöjliga möjligt.

Vårt jobb är att tänja på gränserna mellan den fysiska och den virtuella världen genom att använda oss av immersiv teknik som till exempel VR, AR, MR och IoT. 

Våra kunder är verksamma inom vitt skilda branscher. Allt från industriföretag med behov av att skapa virtuella träningsmoment eller sälja en framtidsvision – till museum, konsthallar och mässor som vill väcka besökarnas fantasi till liv genom interaktivitet. Exempel på det är AR-appen vi tog fram för Sara Kulturhus. Den fick presentationen av huset att bli ett minne för livet. Läs mer om det här.

Har du en idé som du skulle vilja förverkliga? Eller ett behov utan lösning? Vårt team brinner för avancerad teknik, kommunikation och såklart att lösa problem. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta mer. Vem vet, ett möte över en kopp kaffe kan mycket väl leda till något storslaget.

 

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Adress

Storgatan 53, 931 30

Missa inga jobb från Tarvalley AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor